Rapundervisning

Med 15 års erfaring med workshops rundt om i landet har jeg meget erfaring med rapundervisning. Jeg har undervist på alt fra Højskoler, Folkeskoler samt gymnasier

Rapundervisning

Rapundervisning, er et fantastisk sjovt værktøj både til sangskrivning i danskundervisningen men så sandeligt også til teambuilding i firmaet. Rap er så meget mere end selve det at skrive sange. Igennem de sidste 15 år, har jeg undervist i rap og sangskrivning, og det har været en sjov rejse

Professionel Rapundervisning

Vi har hos Selvtak arbejdet med Danmarks absolutte elite, og har derfor også meget erfaring med at undervise og skrive professionelle rapsange med folk.

Rapundervisning

Rap er mere end en ungdomsdille

Kurset hjælper eleverne med at finde frem til netop det de har på hjerte. Eleverne vil i kursets forløb få en fremgangsmåde til at analysere moderne raptekster og de lærer, at formulere sig skriftligt. Rap er en leg, der oven i købet gør dine elever skarpere ud i danskfagets mange hjørner. Det munder ud i, at dine elever står med deres egen rapsang i hænderne.

Rapundervisning i skolen

Når der skal undervises i lyrik i dansktimerne, så er rap fedt at inddrage. Det aktiverer rummet og folk får altid en hvis stolthed, når de har fremført en rap foran deres medstuderende. Der undervises her i rim og rytmer og levering og vi ender altid med at have en fed skreven rap.

black and silver audio mixer
black and silver audio mixer

Skriv til os og lad os skræddersy et forløb der passer til dit behov.

Tøv ikke med at kontakte os og lad os skabe noget fedt sammen.

Find os på sociale medier