Sangskrivning

Vi tager dit sangønske fra idéplan til professionelt produkt

Sangskrivning til ethvert behov

Vi matcher ethvert behov

Jeg hedder Emil Oscar og jeg har skrevet sange i 20 år jeg har arbejdet med Danmarks absolutte elite deriblandt Kesi, Clemens, Sleiman, Martin Høgsted, Emil Lange, Tessa og mange flere. Jeg kører både online og fysiske sessions. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tidligere Udgivelser

Vi har arbejdet med alt fra Albert Dyrlund til Jokeren, René Dif, Kesi, Louis Valuta, Futte Fynbo, Torrpedorr, Martin Høgsted, Tessa, Kesi og mange flere

Står du og mangler en professionel sangtekst?

Til dig der skal bruge en sangtekst

Sangskrivning

Sange til enhver lejlighed

Mangler du en professionel tekst. Jeg skriver indenfor et bredt spektre af genrer. Jeg har arbejdet meget med rap & pop sange. Jeg arbejdet fokuseret og målrettet samt ud fra en timepris. Tidligere har jeg arbejdet med Danmarks absolutte elite og så har jeg en kæmpe forkærlighed for vækstlagsartister.

Vores Tilbud

Vi har hos SELVTAK nogle pakker man kan vælge alt efter behov.

Om Sangskrivningen

Hos Selvtak Entertainment har vi årevis af erfaring med sangskrivning. Vi har skrevet sange for nogle af landets absolut største artister samt vækstlagskunstnere. I kan se et uddrag af dem herunder

Indspil i et professionelt studie

Vi har mulighed for at tage dig/jer med i et professionelt studie og Skrive sangen i fællesskab. Vi har kontakt med adskillige studier i København hvor vi kan booke os ind.