Sangskrivning

Vi tager dit sangønske fra idéplan til professionelt resultat.

Lidt om os

Hos Selvtak Entertainment har vi årevis af erfaring med sangskrivning. Vi har skrevet sange for nogle af landets absolut største artister samt vækstlagskunstnere. I kan se et uddrag af dem herunder

Tidligere Udgivelser

Vi har efterhånden skrevet sange for et hav af artister heriblandt skal nævnes: Jokeren, René Dif, Kesi, Louis Valuta, Futte Fynbo, Torrpedorr, Martin Høgsted, Tessa og mange flere

Sange til ethvert behov

Står du og mangler en single, en jingle eller en sang til din polterabend? Kontakt os, så skræddersyr vi en sang, der passer dit behov.

Perfekt til medarbejderdage

Teambuilding & Firmasange

Skal din virksomhed have jeres egen sang og bestille en super sjov personaledag hvor i kommer i et rigtigt studie. Så tøv ikke med at skrive til os.

Indspil i et professionelt studie

Vi har mulighed for at tage dig/jer med i et professionelt studie og Skrive sangen i fællesskab. Vi har kontakt med adskillige studier i København hvor vi kan booke os ind.

EMIL OSCAR

EMIL OSCAR SANGSKRIVER

Jeg hedder Emil Oscar og jeg har hjulpet adskillige mennesker videre på deres musiske rejse. Jeg har arbejdet med mange etablerede artister samt vækstlags kunstnere. En af mine kernekompetencer er, at jeg har gode idéer og jeg er rigtigt skarp på tekster, da jeg har skrevet sange i 15 år og har flere platinhits under bæltet. Skriv eller ring og lad os lave en fed sang der passer til dit behov.