Uforglemmelige events

Vi har skræddersyede events der passer til ethvert behov

SELVTAK LIVE

Herunder kan du booke events og oplevelser.

SHOWREEL 2023

Her ses vores speak og musik opgaver.

Hos Selvtak

Musik & Sjove Events

Hos Selvtak har vi meget forskelligt underholdning til dit event. Vi har en masse sjove karakterer du kan bestille ud til dit firmaevent.

Hver af disse karakterer kan skræddersyes til at passe til jeres organisation. I er garanterede et godt grin

Live musikere

Her er nogle af de artister vi har under vores vinge

Læs mere om vores artister her

Læs mere om vores artister her.

Hos Selvtak

En sej aften med sjove karakterer

Hos Selvtak har vi meget forskelligt underholdning til dit event. Vi har en masse sjove karakterer du kan bestille ud til dit firmaevent.

Hver af disse karakterer kan skræddersyes til at passe til jeres organisation. I er garanterede et godt grin

Tomrum

En af de største grupper i Skandinavien kan bookes herigennem.

OUR STORY

Tomrum til din firmafest

Ring på 26153059 og få hvor tids bedste gruppe på besøg.

Tag fusen på dine kollegaer

Hele idéen med vores comedy events er at det er muligt at lave sjov med ens kollegaer. Det kan være de tror de skal på kursus men istedet møder de Tom Tom Tom. Det kan være de tror de skal redde verden og gradvist finder de ud af hvor vanvittig Jens Kim er. Eller det kan være der skal forebygges kriminalitet og møder Tommy Mønt.

Tom Tom Tom Finansguruen

Tom Cederstrøm

Kunne dig og din virksomhed tænke jer, at få besøg af supersælgeren Tom Tom Tom, der motiverer jer og snakker peptalk i fredagsbaren om alt fra handel med Kina til investeringstips i dagligdagen. Eller skal Tom kigge jeres årsregnskab igennem?

Tom kommer ud med et slideshow af dimensioner og kan også tale om firmaets økonomi og fremtidige eskapader. Vi skræddersyer hvert show så det passer til lige netop jer.

Rapper fra Rødovre

Tommy Mønt

Hvad hvis dit firma skulle have investeringstips fra en rapper der sælger brikjuice og mixtapes nede ved Rødovre Centeret. Wannabee gangsteren Tommy Mønt er garanteret et godt grin. Tommy kan også fortælle om hvordan man gør jeres firma hipt og cool, vi kan skræddersy en løsning her også

Tommy Mønt

Her kan du se skjult kamera med Tommy Mønt. Tommy Mønt prøver virkeligt hårdt at få sin musik ud, men mest af alt spilder hans folks tid i forskellige indkøbscentre landet rundt hvor han tilbyder dårligt rap skubber brikjuice og fortæller om the struggle med 3 børn og en baby moms der vil have mærkevarer.

Tom Tom Tom Finansguru samt investor

Jens Kim

Ufoer findes og jorden er flad. Chemtrails forurener vores børn og der findes ikke global opvarmning. Lyder det bekendt? Jens Kim er Youtube professor og han har læst alle videoer der findes derinde. Har du et event eller en workshop hvor der er nogle af pointerne der bare skal overdrives, så er Jens Kim den helt rigtige at tage fat i.

Jens Kim

Skal du se mere til konspirationsteoretikeren Jens Kim kan du følge serien Reality Shock TV på youtube.

Book Et Event

Book et sjovt firma event.

Vi har noget for enhver smag